Запалиха колата на момиче от трета страница на Телеграф“. Моделката Биляна

...
Запалиха колата на момиче от трета страница на Телеграф“. Моделката Биляна
Коментари Харесай

Запалиха колата на известна плеймейтка, тя отговори: Отмъщение от любов!

Запалиха колата на момиче от трета страница на  " Телеграф “. Моделката Биляна Василева, известна с псевдонима си Пандора, осъмна с изцяло опожарена кола.

Вик

Красавицата паркирала колата си малко след среднощ пред блока, в който живее в Нови Искър. Около три през нощта била събудена от виковете на комшията.

" В момента, в който излязох, видях, че цялата ми кола е в пламъци ", описа Биляна. Въпреки това запазила хладнокръвие и се пробвала сама да загаси пламъците.

" Приемам го като персонална опасност. Не ме е боязън за мен, единствено за фамилията ми. Имам някакви съмнения. Съмнявам се в един човек, на който не отговорих уместно на възприятията. Възможно е този пожар да е разпален като възмездие от обич “, описа още Пандора.

Застраховка

Има и различен вид това да се е случило от завист и злоба. Според нея въобще не е невероятно клечката да е драсната от нейна " другарка " или колежка.

" Вече всичко чакам от всеки “, описа още миската.

Версията на полицията също е, че автомобилът е разпален съзнателно. В момента тече следствие за разкриването на причинителя. Това обаче няма да е толкоз елементарно, защото в региона нямало доста камери. Според нея индивидът, който е протегнал ръка върху собствеността й, е някой, който е бил добре осведомен с това къде живее и по кое време се прибира и най-вероятно я е следил и е взел ограничения, с цел да не бъде разпознат. Единственото нещо, което е можело да бъде в помощ все още, е застраховка, каквато обаче миската няма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР